ERZURUM / PASİNLER - Şehit Ali Çavuş İlkokulu

Şehit Ali Çavuş İlkokulu

Adres
KURTULUŞ MAH. ŞEHİT SEZAİ DURAK SK. ŞEHIR T ALI ÇAVUŞ ILKOULU SİTESİ NO 17 PASİNLER / ERZURUM
Vizyon
VİZYONUMUZ Okulunda istekle ve güler yüzle çalışan öğretmenlerin eşliğinde “önce insan” anlayışından yola çıkarak güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, aydın, katılımcı, toplum tarafından takdir edilen, örnek ve önder olan bir kurum olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir. Öğrencilerimize en modern yaklaşımları kullanarak çevresiyle barışık, araştıran, üreten, sorumluluk alan, ahlaken, ruhen, bedenen, olgunlaşmış bireyler yetiştirmekte ve onlara güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir.
Derse Başlama Saati : 08.30 Ders Bitiş Saaati : 14.15
Ulaşım
İlçemiz Pasinlere ulaşım karayolu ve demir yolu ile yapılmaktadır.Erzurum Büyük Şehir Belediyesi ve Pasinler Özel Halk Otobüsleri yarım saatte bir sefer yapmaktadır.Yollar duble olup ulaşım oldukça rahattır.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Pasinlerin genel nufüsü 31600´dır. Pasinler (Hasankale) tarihi, Turistik ve doğal güzelliklere sahip şirin bir ilçedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Pasinler ilçe merkezi Kurtuluş Mahallesinde bulunmaktadır. Erzurum il merkezine ise 38 km uzaklıktadır.